seo-icon1 seo-icon2 website-icon1 website-icon2 webshop-icon1 webshop-icon2 huisstijl-icon1 huisstijl-icon2 strategie-icon1 strategie-icon2 teksten-icon1 teksten-icon2

Webshop

In iedereen schuilt een verkoper. Groot, klein, simpel of uitgebreid; met een webshop maken we het samen mogelijk.

Zelf producten beheren

Van kleding tot kunstartikelen tot de verkoop van diensten, alles is mogelijk. Via een eenvoudig te beheren systeem kunt u zelf eenvoudig producten wijzigen en toevoegen. Ook een overzicht van de bestellingen en bijhorende rapportages zijn tot uw beschikking. Op deze manier blijft u de baas over hoe uw webshop eruit ziet, wel zo prettig natuurlijk. En mocht u er nou een keer niet uitkomen, dan helpen we graag een handje mee in uw winkel.

Eenvoudig en veilig afrekenen

Om het betaalproces voor de klant zo soepel mogelijk te laten verlopen zullen we bij het ontwikkelen van de webshop samen doornemen wat de gewenste betaalmethoden zijn. Denk aan iDeal, Paypal, Creditcard etc. Voor zowel binnenlandse- als buitenlandse bestellingen. Hiernaast bieden wij ook de mogelijkheid om de betaling via een zogenaamde HTTPS-verbinding te laten verlopen, oftewel een beveiligde verbinding. De bezoeker herkent dit aan de groene URL en weet hiermee zeker dat zijn betaalgegevens in veilige handen zijn.