Ons verhaal

Persoonlijke aandacht en inlevingsvermogen lijkt heel gebruikelijk, maar wanneer was de laatste keer dat er écht iemand bij u een kijkje in de keuken kwam nemen? Precies, daar gaan wij verandering in brengen. Maar hoe dan? Dat vraagt u zich vast af. Eigenlijk is het heel vanzelfsprekend, en laat dat nou juist de essentie van het hele verhaal zijn. Een nieuwe website maken wij niet alleen, dat doen we samen met u.

Jaco van Wijk

Jaco is onze backend specialist en heeft een echte talenknobbel: PHP, Javascript, jQuery, MySQL, hij spreekt ze allemaal. Niet alleen is dit prettig voor de overall-werkzaamheden, maar het biedt ons ook de mogelijkheid om heel specifiek een bepaalde code te schrijven die precies datgene doet wat u graag wilt.

Jaco van Wijk

Rens Hiemstra

Voor alles wat met design te maken heeft is Rens je one-stop-shop. Pas wanneer elke pixel perfect staat is hij tevreden; pixel-perfect. Van Photoshop tot Sketch tot CSS, alles past in het designstraatje van Rens. Ook wat betreft usability tilt Rens onze opdrachten naar een hoger niveau.

Rens Hiemstra

Lothar van Mourik

De creatieve geest binnen het bedrijf. Strooit concepten en ideeën uit zijn mouw alsof er jaren over nagedacht is. Concepten die uitblinken in eigenzinnigheid en diepgang, maar daarnaast ook functioneel zijn. Ook de zogenaamde user experience, de website-beleving van een bezoeker, valt onder de loep van Lothar.

Lothar van Mourik